Historie
2014 er året hvor vi – Martin & Kim – lancerer vores nyeste og mest fantastiske og anderledes skønne smagsoplevelser: LAKRIDSERIET.
Helt tilbage i 2008 fik vores dygtige og passionerede chokolade specialist Liselotte ideen – hvorfor ikke blande de 2 ting sammen. Lakrids og chokolade…. Chokolade og lakrids.
Ideen var ikke helt ny viste det sig, for rundt omkring i verden har vi kunne hente inspiration og smagsoplevelser i særklasse.
I 2008 blev lakridsen ”lånt” og var stærkt inspireret af lakrids og chokolade i kombination man i flere år havde kunnet få fra Island. Alle var vilde med smagen trods den var meget anderledes. Året efter begyndte lakrids og chokolade for alvor at tage fat i Danmark.
De efterfølgende år begyndte vi at samle viden til Lakridseriet – vi eksperimenterede og lod os inspirer af lakridsens vidunderlige verden. Nu var målet sat – nemlig at samle det bedste lakrids fra hele verden i en serie af luksus produkter – med andre ord Lakridseriet så dagens lys.
Vores inspiration har vi samlet fra hele Verden – og tilsammen er den nu med til at gøre vores drøm om Lakridseriet virkelig – fra Verden fandt vi inspiration.
Lakridseriet har nu fantastiske 8 chokolade – lakrids varianter, Der er noget for enhver smag. Men den sidste tvist fandt Kim & Martin i Hamborg i en helt ny og syrlig vingummi, uden gluten og uden gelantine. Det var tvisten der lige manglede i Lakridseriet – en syrlig frugtvingummi med eksotisk citrus og med flødechokolade og lakrids pulver.
2014 er året hvor vi – Martin & Kim – lancerer vores nyeste og mest fantastiske og anderledes skønne smagsoplevelser – Lakridseriet!
Velkommen til en verdens rejse der kun lige er begyndt.
Ps. husk at følge os på Facebook!